Det här är Teklo

I en komplicerad värld vill vi vara enkla att jobba med  

I dag är de flesta företags IT-infrastruktur integrerad i hela verksamheten. Affärssystemet samverkar med CRM-systemet som är knutet till BI-systemet som pratar med mobiltelefonerna som kommunicerar med passersystemet. All teknik hänger ihop. Med det följer också utmaningen att se och förstå helheten. Att göra det svåra enkelt.  

Därför ska du inte välja en traditionell IT-leverantör utan ett företag som är proffs på att bygga och driva teknisk infrastruktur utifrån varje enskilt företags utmaningar och behov. En engagerad teknikpartner som ser till att förstå din vardag. Som Teklo (tidigare Remier IT). 

Vi har gjort det förut  
Vår mångåriga erfarenhet gör att vi har en gedigen erfarenhetsbank som det lönar sig att använda. Att vi kan blicka bakåt hjälper våra kunder att se framåt. Det är troligt att vi redan tidigare stått inför många av de utmaningar ditt företag möter och därför vet vad som går att göra och vad som vinner på att undvikas.  

Med Teklo vid din sida kan du fokusera på den egna verksamheten – inte lägga tid och kraft på att utvärdera all ny teknik och välja rätt i en snårig och snabbt växande djungel av lösningar. När du överlåter ansvaret för infrastrukturen till oss behöver du inte oroa dig för hacker-attacker, seg uppkoppling eller att kapacitet saknas. Och vill du vara totalt flexibel så hyr du ditt system och betalar per användare. Allt du behöver ingår, självklart. 

Som teknikpartner tar vi ansvar för att du har just den lösning du behöver, varken för stor och dyr eller för liten och begränsad. Det som inte finns skapar vi. Vi tar hand om drift och underhåll, utbildning av din personal, vi lägger upp rutiner för säkerhet och ser till att du alltid kommer åt dina system även när du är utanför kontoret. 

Hör gärna av dig! 

Vi hjälper dig att känna dig trygg i din teknik, oavsett om du vill ha en välfungerande e-handel, en säker och lättillgänglig server eller ett smidigt affärssystem.