14 september 2023

Teklo tecknar partneravtal med Lenovo 

Teklo och Lenovo Sverige har tecknat ett nytt återförsäljaravtal. Det nya avtalet gäller tills vidare och innebär att Teklo kommer att sälja Lenovos kompletta sortiment av bärbara och stationära datorer, surfplattor, bildskärmar och tillbehör.  

– För Teklo är det särskilt viktigt med en helhetsleverantör som också erbjuder premiumsupport och tar ett tydligt miljöansvar. Avtalet innebär att vi kan erbjuda våra kunder en väl sammanhållen process där de kan köpa datorer och utrustning som ligger i framkant när det gäller teknik och support. Som användare av Lenovo-produkter har vi mycket goda erfarenheter. Nu ser vi fram emot ett nära samarbete som också kommer våra kunder till del, kommenterar Daniel Lindström, vd för Teklo.  

– Lenovo Sverige siktar på att bli nummer 1 inom business to business, därför är det viktigt för oss att fortsätta skapa nya relationer med nya återförsäljare runt om i Sverige. När vi hade vårt möte med Teklo så kände vi direkt att vi på sikt kan göra goda affärer ihop. Vi kommer nu stötta Teklo med våra produkter, men också med vår interna kompetens som kan vara till nytta för dem själva och deras kunder, säger Alexis Tommasin, Partner Account Manager, Lenovo Sverige.  

Kort om Teklo 

Teklo (tidigare Reimer IT) har sedan starten år 2005 utvecklat en bred tjänsteportfölj som i dag omfattar ett stort antal teknikrelaterade områden. Teklo arbetar med fokus på små och medelstora företag där det ofta finns ett behov av en bred teknikpartner snarare än en renodlad IT-leverantör. I dag omfattar Teklos erbjudande bland annat tjänster för IT-drift, klienthantering, digitala möten och cybersäkerhet.  

Läs mer om Lenovo här» 

För mer information kontakta:  

Daniel Lindström, daniel@teklo.se, 0768 40 77 00 

Vi hjälper dig att känna dig trygg i din teknik, oavsett om du vill ha en välfungerande e-handel, en säker och lättillgänglig server eller ett smidigt affärssystem.