16 augusti 2023

Reimer IT blir Teklo

Företaget Reimer IT byter nu namn till Teklo. Det nya namnet ska ses som en naturlig följd av att företaget sedan starten år 2005 utvecklat en bredare tjänsteportfölj som i dag omfattar ett stort antal teknikrelaterade områden. Samtidigt fortsätter Teklo att arbeta med närhet och engagemang som ledstjärnor.

– Vi kom till en punkt där företaget dels arbetar med mer än rena IT-frågor, dels omfattar flera medarbetare med både bred och djup kompetens. Det här blev den naturliga utvecklingen. I dag leds Teklo av vår vd Daniel Lindström samtidigt som jag arbetar vidare som teknikansvarig, säger Henric Reimer.

– Med vårt fokus på små och medelstora företag ser vi att det ofta finns ett behov av en bred teknikpartner snarare än en renodlad IT-leverantör. Det gäller särskilt företag där det inte finns en stor egen IT-/teknikavdelning. Här kan vi göra skillnad genom att erbjuda en hög teknisk kompetens i kombination med ett engagerat och nära arbetssätt där vi ofta tar ett helhetsansvar, kommenterar Daniel Lindström.

I dag omfattar Teklos erbjudande bland annat tjänster för IT-drift, klienthantering, telefoni, digitala möten och cybersäkerhet. Teklos verksamhet utgår från kontoret i Alingsås.

Vi hjälper dig att känna dig trygg i din teknik, oavsett om du vill ha en välfungerande e-handel, en säker och lättillgänglig server eller ett smidigt affärssystem.